Fratarski

Na ulazu u zaljev Veruda, 6 km jugozapadno od središta Pule, nalazi se otočić Veruda koji je među Puljanima poznatiji kao Fratarski otok (tal. Scoglio dei Frati). Otok je popularno ljetno izletište i kupalište Puljana.  Kamp otok Veruda otvoren je od sredine lipnja do kraja kolovoza. U navedenom periodu na otoku obitavaju sportske i izviđačke grupe, zaljubljenici u netaknutu prirodu željni pravog odmora.

Fratarski otok - napomene

Prije otvorenja kampa nije dozvoljeno samoinicijativno ograđivati kamp mjesta, a sve ograde, mreže, špage i ostale oznake koje nisu prijavljene biti će uklonjene.

Važeće su samo rezervacije koje su djelatnici kampa označili crvenom trakom i privremenim rezervacijskim brojem.

Rezervacije kamp mjesta za 2024. godinu biti će objavljene tijekom ožujka 2024. godine na ovim stranicama.

Prednost u rezervaciji određenog kamp mjesta za sezonu 2024. imaju gosti koji su u prošloj sezoni kampirali na tom kamp mjestu minimum 30 dana, pod uvjetom da u roku od 30 dana od dana objavljivanja ove obavijesti navedeno kamp mjesto rezerviraju i uplate paušalnu naknadu.

Paušalna naknada koja podrazumijeva čuvanje jednog kamp mjesta do otvorenja kampa iznosi 70,00 eura s PDV-om (cijena je ista neovisno o datumu rezervacije).

Nakon otvorenja kampa u roku od 10 dana potrebno je na recepciji kampa potvrditi kamp mjesto plaćanjem usluge „šator“ od dana otvorenja kampa na minimum 30 dana, a prema važećem cjeniku.

Za sve ostavljene stvari na području kampa i kamp mjestima, ne odgovaramo.
 

Imate pitanja? Stojimo vam na raspolaganju!

Kontaktirajte nas